Ajankohtaista

Feb 03

Liikennejärjestelyt Suomussalmen keskustassa ja Ruukinkankaalla pe 7.2.2020

Suomussalmella pidettävään Kainuun prikaatin alokkaiden valatilaisuuteen odotetaan perjantaiksi saapuvan jopa yli 1 800 vierasta, joista useimmat tulevat paikkakunnalle henkilöautoilla. Pysäköintiä varten on varattu alueita torilta ja S-marketin ympäristöstä. Ruukinkadun Vt5:n puoleinen ajokaista on varattu pysäköintiin. Klikkaa kartta suuremmaksi!

 

Maksuttomat linja-autokuljetukset lähtevät torilta klo 10.30, 11.00 ja 11.30 ja ne kiertävät keskustan pysäköintialueiden kautta, ks. kartta. Paluu tapahtuu valatilaisuuden päätyttyä. Sotilaspoliisit ohjaavat liikennettä tapahtuma-alueella.

Liikennejärjestelyt Ruukinkankaalla. Klikkaa kuva suuremmaksi!

Kainuun prikaatin jääkäripataljoonan alokkaiden valatilaisuus Ruukinkankaalla urheilukentän ja koulun alueilla alkaa klo 12.30. Mutta sitä ennen, jo klo 9 alkaen on koulun piha-alueella esillä kalustonäyttely, joka on avoinna 15.30 saakka. Sotilasvakuutus annetaan klo 11.30 koulun juhlasalissa.

Huomatkaa, että Ruukinkatu muutetaan yksisuuntaiseksi väliltä Linkkikuja – Kalliokatu. Ajosuunta on jäähallilta Teboilin suuntaan (Linkkikuja -> Kalliokatu). Ruukinkadun Vt5 puolesta ajokaistaa käytetään pysäköintiin.

Lue lisää valasta ja siihen liittyvästä oheisohjelmasta: https://www.suomussalmi.fi/fi/vala2020/

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi