Ajankohtaista

Jan 14

Suomussalmi – Tänään ja huomenna?

Suomussalmen kunta toteuttaa yhteistyössä Elävä Kainuu Leader ry:n kanssa kyselyn alueemme kehittämisestä. Kyselyn neljään kysymykseen voi vastata linkistä http://bit.ly/Suomussalmi-kysely. Kysely on avoinna 14.–23.1.2020.

Kysymyksiin voi vastata myös Suomussalmen kunnan Facebook-sivustolla 20.–23.1.2020. Sivuilla julkaistaan päivittäin yksi kysymyksistä.

Kyselyn taustalla on Vapaat verkostot -hanke, jossa aktivoidaan kansalaisia sekä eri toimijatahoja osallistumaan paikalliseen kehittämiseen. Tarkoituksena on hakea ratkaisuja ja kehittää toimintatapoja kansalaisten tarpeista ja ideoista lähtien. Kyselystä saatuja vastauksia ja näkökulmia hyödynnetään hankkeen toimenpiteiden valmistelussa, uuden ohjelmakauden Leader-strategiatyössä ja kunnan kehittämisessä.

Kunnanjohtaja livelähetyksessä 12.2.

Kunnanjohtaja Erno Heikkinen käy läpi muutamia keskeisempiä tuloksia suorassa livevideolähetyksessä ke 12.2.2020 klo 18.00 alkaen. Lähetys on kunnan omalla Facebook-sivulla. Lähetys kestää puolesta tunnista tuntiin osallistujien aktiivisuudesta riippuen.

Huhtikuussa avoin työpaja

Huhtikuussa järjestetään Suomussalmella kaikille avoin työpaja. Kyselyssä tärkeäksi koettujen aihealueiden ympärille muodostetaan vapaita verkostoja, joissa kehitystyötä tehdään yhdessä.

Myöhemmin hanke järjestää opintomatkan kohteeseen, josta verkostot saavat uusia ideoita ja rohkaisua toimintaansa.

Lisätietoja hankkeesta:

http://www.kainuuleader.fi/vapaatverkostot

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi