Ajankohtaista

Jan 13

Iikka Kiven stand up-esitys tuo naurua tammikuuhun

 

Naurun tasapainosta ja Noin viikon uutisista tuttu stand up –koomikko Iikka Kivi tekee ensimmäisen stand up -soolokiertueensa Spede on kuollut. Esityksessään pohjoisen törkymöykky Kivi tarttuu aikaamme armottomasti hartioista kiinni ja istuttaa alas kunnon juttutuokioon. Mihin katosi se 2000-luvun optimismi, jolloin Nokia oli nousussa, Suomi pärjäsi rallissa ja kaikki oli niin turvallisesti ja hyvin? Spede on kuollut kertoo vuoroin hervottoman hauskasti ja viiltävän traagisesti sopeutumisvaikeuksista mahdottomaan historianjaksoon. 

Spede on kuollut -kiertue keräsi syksyllä 2019 tuhansia katsojia Suomen suurimmissa teattererissa. Vuonna 2020 kiertue suuntaa myös pienemmille paikkakunnille, sillä kulttuuri ei saa olla ruuhka-Suomen etuoikeus! Suomussalmelle kiertue saapuu lauantaina 25.1., jolloin esitys nähdään klo 19 alkaen Teatteri Retikassa. Lippuja esitykseen voi ostaa ennakkoon Holvista.

Esityksestä sanottua:

“Huikea tunteiden vuoristorata, saa itkeä ja saa nauraa.”
“En ollut koskaan ennen nähnyt tällaista stand up -esitystä.”
“Turvallinen myös kummallisille.”

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi