Ajankohtaista

MATKA2020
Jan 11

Kainuun matkailualueet yhteisosastolla Matka2020 -messuilla 17.-19.1.2020

Kaikki Kainuun matkailualueet ovat mukana Kainuu Arctic Lakeland -yhteisosastolla tammikuun matkamessuilla Helsingissä. Suomen kansainvälisessä matkailumarkkinoinnissa käytetään suuraluejakoa, jossa Kainuu kuuluu Järvi-Suomeen eli Lakeland-alueeseen. Alue on Järvi-Suomen pohjoisin osa, jossa vierailija kokee Suomen eteläiset ja pohjoiset maisemat – suuret järvet ja jylhät vaarat – yhdellä vierailulla.

Kainuulle luodaan uutta, kansainvälistä matkailubrändiä. Osastollamme esitellään Kainuun kärkiä: neljää upeaa vuodenaikaa, luonnonrauhaa ja korkeatasoista kulttuuria, unohtumattomia elämyksiä ja matkailukohteita aktiviteetteineen. Kainuun liitto koordinoi Kainuun yhteisosallistumista Matka2020 tapahtumaan. Uudesta ilmeestä kerätään kävijöiltä palautetta, jotka huomioidaan myöhemmin Arctic Lakeland brändin ilmeen viimeistelyssä.

Tervetuloa Kainuu Arctic Lakeland -osastollemme, 6e2, tutustumaan Visit Kajaani-Oulujärven, Vuokatin, WildTaiga Kuhmo-Suomussalmen, Paljakan, Ukkohalla Resortin ja Visit Suomussalmen matkailutarjontaan. Mukana ovat myös Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Metsähallitus, jotka tarjoavat kävijälle virtuaalisen kosketuksen luontoon ja sen elämään VR-laseilla.

Osaston vetonaulaksi mukaan lähtee Metsähallituksen puinen Terho-karhu, jonka painoa kävijät pääsevät arvailemaan Kainuun osaston kilpailussa. Kilpailun palkintolista on huikea; kainuulaiset matkailualueet ovat lahjoittaneet monipuolisen valikoiman lahjakortteja erilaisiin elämyskohteisiin, majoituspaketteja, risteilylippuja Oulujärvelle ja paljon muuta.

Suomussalmelta MATKA 2020 messuilla mukana myös Raatteen yritysryhmä sekä Talvisotamuseo Raatteen Portti, osastot 6F4 ja 6F8.

 

#matka2020 #kainuu #arcticlakeland #kainutlaatuinen #raate #visitsuomussalmi

 

Lisätietoja: Aija Laukkanen, aija.laukkanen@suomussalmi.fi, puh. +358 44 777 3170

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi