Ajankohtaista

Dec 08

Avoin tilaisuus kaikille: Suomussalmen paikallisylpeys

Tule mukaan keskustelemaan Suomussalmen paikallisylpeydestä

Milloin: Torstaina 12.12.2019 klo 9:00–15:00 Missä: Teatteri Retikka, Jalonkatu 1, Suomussalmi Ennen seminaaria voit jo virittäytyä aiheeseen pohtimalla seuraavia kysymyksiä, joista seminaarissa keskustellaan: Mistä olet itse ylpeä Suomussalmella? Miten ylpeyden aiheista saisi matkailuelämyksiä? Pohdi millaisia elämyksiä omat vieraasi/asiakkaasi voisivat tulla Suomussalmelle kokemaan. Suomussalmella tärkeäksi koetuista paikoista ja tarinoista niiden takaa on kerätty tietoa verkkokyselyn avulla. Karttapohjaiseen kyselyyn tuli yli 650 karttamerkintää! Kyselyn tulokset esitellään seminaarissa. Seminaarissa mukana paneelikeskustelussa panelisteina Anna-Liisa Helttunen, Eero Schroderus, Risto Kormilainen, Ritva Huttunen ja nuorisovaltuuston edustaja.    Etukäteen ilmoittaneille on tarjolla buffet-lounas hotellilla omakustanteisesti 10,90 euron hintaan. Seminaariin sisältyy mehutarjoilu aamulla ja kahvitarjoilu iltapäivällä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi