Ajankohtaista

Nov 06

Tekniset palvelut hakee laitosmiestä vesihuoltolaitokselle

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee vesihuoltolaitoksen laitosmiestä vakituiseen tuntipalkkaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään valittavalta edellytämme prosessin hoitoon soveltuvaa ammatillista tutkintoa sekä alan työkokemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä tietoteknisiä taitoja ja automaatiojärjestelmien tuntemusta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista ja nopeaa toimeen tarttumista.

Laitosmiehen päätehtävät ovat:
– jätevedenpuhdistamoiden käyttö- ja valvontatehtävät
– vesihuoltolaitteistojen asennustehtävät
– muut vesihuoltolaitoksen ylläpitoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtävät
– mahdollisuus kiinteistöpäivystystehtäviin
– muut esimiehen määräämät tehtävät

Tehtävään voidaan sisällyttää kiinteistöpäivystystehtävät.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön (TTES) työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 38,75 h/viikko. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Niina Kinnunen puh. 044 777 3380 tai niina.j.kinnunen(at)suomussalmi.fi ja vesihuoltopäällikkö Timo Moilanen puh. 044 567 3458 tai timo.moilanen(at)suomussalmi.fi.

Hakemukset liitteineen jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 21.11.2019 klo 15.00.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi