Ajankohtaista

Kunta huolehtii taajama-alueella olevien kevyenliikenteen väylien aurauksesta.
Nov 06

Talvi tulee teille

Maanteiden, katujen, yksityisteiden sekä kevyenliikenteen väylien auraus tai auraamattomuus puhuttaa aina talven tullen. Kunnan vastuulla on huolehtia katujen turvallisesta ja sujuvasta liikennöitävyydestä, ja se onkin tavoitteena. ELY-keskukset ja niiden aliurakoitsijat hoitavat maantiet ja kevyenliikenteen väylät. Kunta hoitaa taajama-alueella olevat kevyenliikenteen väylät ja jalkakäytävät.

Teiden ja katujen ylläpidon kannalta yleisöltä saatu palaute on tärkeää, etenkin jos jossakin tarvitaan parantavia toimenpiteitä. Toisinaan katujen ja teiden kunnossapidosta annettu palaute menee väärään osoitteeseen, eikä viesti tavoita oikeaa tahoa.

Jos havaitset puutteita tai haluat antaa kehuja kunnan ylläpitämien katujen hoidosta, niin ensisijaisesti ota yhteyttä palautelomakkeen kautta https://www.suomussalmi.fi/fi/palaute/ (www.suomussalmi.fi > Kunta > Osallistu ja vaikuta > Palaute)

Maanteiden Palauteväylä

Maanteiden osalta palautetta voi antaa Palauteväylän kautta, puh. 0295 020 600, joka palvelee ma–pe klo 9–16. Chat-palvelu avoinna arkisin klo 12–16.

Tien kuntoon tai tien kunnossapitoon liittyvät ilmoitukset voi tehdä sähköisesti osoitteessa palautevayla.fi. Sähköinen ilmoitus välittyy liikenteen asiakaspalveluun, jossa ilmoituksia käsitellään arkisin klo 8–16. Ilmoitukset välitetään alueurakoitsijalle, joka päättää tarvittavista toimenpiteistä.

Tienkäyttäjän linja 0200 2100

Ilmoitukset liikennettä vaarantavista ja kiireellisiä toimenpiteitä vaativista ongelmista tiestöllä tehdään ympäri vuorokauden päivystävälle Tienkäyttäjän linjalle, puhelinnumero 0200 2100.

Ajantasaista tietoa maanteiden tilanteesta löytyy valtakunnalliselta sivustolta https://liikennetilanne.tmfg.fi/

[edit 12.11.2019 korjattu kirjoitusvirhe.]

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi