Ajankohtaista

Suomussalmen kunnan rakennuttajainsinööri Janne Laajoki.
Nov 04

Rakennuttajainsinööri Janne Laajoki aloitti

Suomussalmen kunnan uusi rakennuttajainsinööri Janne Laajoki, 32, on aloittanut työssään. Teknisten palvelujen tiloissa työhuonettaan pitävä Laajoki pääsee tositoimiin mm. uuden koulun rakennuttamisasioissa.

Haukiputaalaislähtöinen Laajoki on asunut Suomussalmella puolisoineen vajaat pari vuotta, ja hän pitää erityisesti paikkakunnan luonnosta. Kaksi koiraa, hirvikoira ja noutaja, pitävät osaltaan huolen vapaa-ajan tekemisestä. Metsästyksen ohella hän harrastaa mökkeilyä Kuhmossa sekä uintia ja lenkkeilyä.

 

Rakennuttajainsinööri Janne Laajoen tavoittaa numerosta 044 777 3200 ja sähköpostitse osoitteesta janne.laajoki(at)suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi