Ajankohtaista

Kaunisniemen kärjestä avautuu kaunis maisema. Kaunisniemellä sijaitsee myös Soiva metsä. (Kuva: Tuula Leskinen)
Oct 30

Suomussalmelaisuuden paikat

Millaisista paikoista ja niihin kytkeytyvistä tarinoista suomussalmelaisuus koostuu? Vastaa verkkokyselyyn, jolla selvitetään millaiset asiat, paikat ja niihin liittyvät tarinat tekevät Suomussalmen, millaista on suomussalmelaisuus, sekä miten suomussalmelaisuudesta voisi kertoa ja millaisia paikkoja esitellä vierailijalle.

Mitkä ovat juuri Sinulle tärkeät paikat? Kerro paikan tarina! Nykyisten ja entisten suomussalmelaisten lisäksi toivotaan myös vierailijoiden näkemyksiä suomussalmelaisuudesta.

Vastanneiden kesken arvotaan suomussalmelaisia tuotteita. Kysely on auki 13.11.2019 asti, ja siihen vastaamiseen kuuluu n. 10–15 minuuttia. Kyselyyn pääset tästä. 

Paikallisylpeys-seminaari 12.12.

Verkkokyselyn tuloksia esitellään Suomussalmen Paikallisylpeys -seminaarissa 12.12.2019 Teatteri Retikassa. Seminaarin tarkoitus on hyödyntää Suomussalmen ainutlaatuisen paikallisidentiteetin tarjoamia mahdollisuuksia elinvoimaisuuden vahvistamiseksi. Tavoitteena on myös innostaa löytämään arkiympäristöstä uusia puolia ja tunnistaa mahdollisuuksia matkailun edistämiseen.

Lisätietoja kyselystä:

Aija Laukkanen, Suomussalmen kunta (aija.laukkanen(at)suomussalmi.fi)
Kaisa Merilahti, Ramboll Finland Oy (kaisa.merilahti(at)ramboll.fi)

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi