Ajankohtaista

Oct 29

Vastaa kyselyyn tärkeistä paikoista

Ennen Suomussalmella 12.12.2019 järjestettävää paikallisidentiteettiin pureutuvaa seminaaria kerätään kaikille avoimen verkkokyselyn avulla tietoa Suomussalmella tärkeäksi koetuista paikoista ja tarinoista niiden takaa. Kyselyyn voi vastata 13.11. asti osoitteessa https://app.maptionnaire.com/en/7138/

Toivomme mukaan osallistujia monenlaisilla taustoilla – matkailun toimijoita, asukkaita, vapaa-ajan asukkaita, alueen kehittäjiä, tarinaniskijöitä!

Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan suomussalmelaisia tuotepalkintoja. Kyselyn tulokset esitellään seminaarissa.

Suomussalmella on ainutlaatuinen paikallisidentiteetti, joka on tärkeä voimavara kunnan elinvoimaisuuden ja matkailullisen vetovoimaisuuden vahvistamiseen. Tämän potentiaalin hyödyntämiseksi järjestetään Suomussalmen Paikallisylpeys-seminaari 12.12.2019. Tavoitteena on innostaa löytämään arkiympäristöstä uusia puolia ja tunnistaa mahdollisuuksia matkailun edistämiseen.

 

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi