Ajankohtaista

Oct 20

Työnjohtajan paikka avoinna

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu mm. yksityisteiden kunnossapitotöiden johtaminen, suunnittelu, järjestäminen ja valvonta sekä yksityisteiden peruskorjaushankkeiden suunnittelu ja valvonta määrärahojen puitteissa. Työnjohtaja vastaa yksityisteiden avustuksien myöntämisestä valtuuston hyväksymän ohjeen mukaisesti. Kesällä tehtävien kunnossapitotöiden osalta työnjohtaja valitsee kunnossapitokohteet, laatii aikataulun ja hyväksyy töiden valmistumisen. Työhön sisältyy ulkopuolelta hankittavien palvelujen kilpailuttamisen suunnittelu, kustannusseuranta, työmaavalvonta ja töiden vastaanottaminen.

Työnjohtaja toimii lähiesimiehenä liikuntapaikkojen hoitajille sekä vastaa liikuntapaikkojen ja muiden virkistysalueiden suunnittelusta, rakennuttamisesta ja valvonnasta. Työhön sisältyy myös hankintojen valmistelu ja mahdollisten hankerahoituksien hakeminen sekä niiden valvonta ja loppuraportointi. Työnjohtaja toimii maanrakennusmestarin sijaisena.

Työnjohtajan tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai teknillisen oppilaitoksen soveltuva insinööritutkinto esim. rakennusmestari sekä aikaisempi kokemus toimialalta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää toimialan hyvää tuntemusta, näkemystä koko toimialan palvelujen kehittämisestä sekä erityisesti hyviä asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä. Lisäksi hakijalta edellytetään ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta teiden rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta. Arvostamme myös hyviä henkilöstöjohtamistaitoja, aktiivista kehittämisotetta sekä kykyä toimia yhteistyössä kunnan eri toimialojen ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi kokemus kuntaorganisaation toiminnasta katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tekniselle lautakunnalle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava 4.11.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja asiasta antaa tekninen johtaja Niina Kinnunen, puh. 044 777 3380, niina.j.kinnunen(at)suomussalmi.fi.

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi