Ajankohtaista

Suomussalmen kaukolämpölaitoksen valvomo. Suomussalmen Energia Oy hakee käyttöpäällikköä.
Oct 18

Suomussalmen Energia Oy hakee käyttöpäällikköä

Suomussalmen Energia Oy hakee kaukolämpölaitoksen käyttöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Hakuaika päättyy 6.11. klo 15.

Suomussalmen Energia Oy on Suomussalmen kuntakonserniin kuuluva kaukolämpöpalveluja tuottava yritys. Yrityksen vuotuinen liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa. Yritys tuottaa lämpöenergiaa Suomussalmen taajamassa sijaitsevien kolmen laitoksen biopolttoaine- ja kevytöljykattiloilla. Yhtiön palveluksessa on viisi lämmittäjää ja osa-aikainen toimitusjohtaja.

Kaukolämpölaitoksen käyttöpäällikkö toimii käyttöhenkilöstön esimiehenä. Hän vastaa laitosten ja verkoston käytöstä ja kunnossapidosta. Hänen tehtäviinsä sisältyy myös taloushallintoon ja päästökauppaan liittyviä tehtäviä.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuva ammattikorkea-koulututkintoa tai aiempaa teknillisen oppilaitoksen tutkintoa, sekä käytännön kokemusta alaan liittyvistä työtehtävistä. Valitun henkilön tulee omata painelaitelain edellyttämä käytön valvojan pätevyys (A-koneenhoitaja). Tehtävään voidaan jatkossa sisällyttää toimitusjohtajan tehtävät.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 38,75 h/viikko.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antti Westersund, puh. 044 028 4001, sähköposti antti.westersund@suomussalmi.fi.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen suomussalmen.energia@suomussalmi.fi, tai postiosoitteeseen Suomussalmen Energia Oy Kauppakatu 20, 89600 Suomussalmi.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo.

Hakuaika päättyy 6.11.2019 klo 15.00.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi