Ajankohtaista

Sep 18

Tietoa taiteiden yöstä

Suomussalmen Taiteiden yötä tunnelmoidaan perjantaina 20.9. Pimenevä ilta perjantaina on täynnä pimeyden ja valon yhdistelmän luomaa tunnelmaa, yhdessä tekemistä ja katukuvaa piristävää ohjelmaa. Taiteiden yö on tekijöidensä näköinen. Suuri joukko suomussalmelaisia toimijoita on suunnitellut monipuolista ohjelmaa kävelymatkan päähän Suomussalmen kuntakeskuksesta. Yhteisöllinen tapahtuma haastaa ihmiset näkemään ja kokemaan tutun ympäristön uudesta näkökulmasta.

Autoilla liikkuvien on syytä huomioida, että Kauppakatu suljetaan autoliikenteeltä Kauppakartanon alueella, Kauppakatu 14 kohdalta noin 60 metrin matkalta. Katuosuus on suljettu liikenteeltä klo 15–22 välisen ajan. Tämän lisäksi katuvalaistus Kauppakadulla sammutetaan ja valaistus luodaan tunnelmallisilla kohdevalaistuksilla.

Taiteiden yö tarjoaa nähtävää ja koettavaa kuntakeskuksen alueella. Haluatko viivähtää hetken kirjallisuusvisan parissa, katsoa tanssiesitystä kunnantalon portaissa tai vaikkapa osallistua Suomussalmen talentti-kissaan? Tähän ja moneen muuhun on perjantaina mahdollisuus. Koko Taiteiden yön ohjelma löytyy täältä, klikkaa kuva suuremmaksi!

Taiteiden yö järjestettiin syksyllä 2015 ensimmäistä kertaa pitkän tauon jälkeen. Himmentyvä syysilta houkutteli tuolloin Suomussalmen keskusta-alueelle runsaslukuisen yleisön. Tämän jälkeen Taiteiden Yö on ottanut paikkansa Suomussalmen syksyn tapahtumatarjonnassa. Tänä vuonna järjestettävä tapahtuma on saanut liikkeelle ennätyssuuren tapahtumien järjestäjäjoukon.

Lisätietoja kulttuurituottaja Joni Kinnunen, puh 044 511 9871, joni.kinnunen(at)suomussalmi.fi.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi