Ajankohtaista

Suomussalmen kunnan ja Kalevalan piirin edustajien välinen frisbeegolf-ystävyysottelu päättyi kalevalaisten voittoon. Heittovuorossa Suomussalmen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Erja Helttunen.
Sep 18

Suomussalmen ja Kalevalan 30-vuotinen ystävyys juhlan aiheena

Suomussalmen kunnan ja Kalevalan piirin ystävyyskuntatoimintaa on ollut jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Merkkivuotta juhlistettiin viime viikonvaihteessa Suomussalmella, kun delegaatio Kalevalasta vieraili kunnassa. Juhlaohjelmassa oli virallisten tapaamisten lisäksi mm. leikkimielinen frisbeegolf-kisa, jonka Kalevalan piirin edustajat voittivat. Vierailulla mukana ollut Kalevala-kansanlauluryhmä esiintyi sekä Marjastuksen MM-kisojen toritapahtumassa että ystävyyskuntajuhlassa teatteri Retikassa. Juhlaohjelmaan kuului myös Suomussalmen Kalevalaiset ry:n ja Suomi-Venäjä-seuran Suomussalmen osaston järjestämä Tarinatupa-muisteluilta ravintola Seurahuoneella.

Ystävyyskuntajuhlassa juhlapuheen pitänyt Suomussalmen entinen kunnanjohtaja, maakuntaneuvos Timo Säkkinen kävi monipuolisesti läpi ystävyyskuntatoiminnan vaiheita. Linkki puheeseen tässä.

 

Kuvia 13.-14.9.2019 Kalevalan piirin vierailusta Suomussalmella ja ystävyyskuntatoimintaa 30-vuotta -juhlinnasta

Kuvat Tuula Leskinen. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi