Ajankohtaista

elo 09

Kaukolämpöputken vuotokohta on korjattu

Suomussalmen keskustassa ollut kaukolämpöputken vuotokohta on saatu korjattua eilen illalla. Korjaustyöt sijoittuivat Keskuskatu – Kiannonkatu risteysalueen tuntumaan. Kaukolämpölinjan täyttö aloitettiin noin klo 20 ja verkosto oli käytössä klo 21 alkaen normaalisti.

Alueella jatketaan vielä kaukolämpöputken eristystöitä ja olemassa olevien eristeiden kuivatusta, jonka jälkeen tehdään valutyöt. Kaivannon viimeistely ja täyttö siirtyvät ensi viikolle. Alue on liikennekäytössä viimeistään viikon kuluttua.

 

Lisätietoja asiasta antavat:

Suomussalmen Energia Oy, toimitusjohtaja Antti Westersund
puh. 044 028 4001, antti.westersund(at)suomussalmi.fi

Suomussalmen Energia Oy, LVI- teknikko Timo Moilanen
puh. 044 567 3458, timo.moilanen(at)suomussalmi.fi

Suomussalmen kunta, tekninen johtaja Niina Kinnunen
puh. 044 777 3380, niina.j.kinnunen(at)suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi