Ajankohtaista

Jul 22

Korjaus- ja huoltotöitä vesijohtoverkostossa

Suomussalmen kirkonkylän ja Ämmänsaaren välisessä vesiputkessa on ilmennyt vuoto. Vuotokohdan paikantamisen valmistelut aloitetaan tiistaina 23.7.2019. Tarvittaessa vesiputki paineistetaan ilmalla, jonka seurauksena Kiantajärven pohjaan painotettu putki nousee pintaan. Korjaus- ja huoltotöitä jatketaan loppuviikon ajan.

Kirkonkylän paineenkorotussäiliön vesimäärä riittää noin kahden vuorokauden vedenkulutustarpeeseen. Mikäli korjaustyöt kestävät pidempään, niin tarvittaessa vettä kuljetetaan säiliöautolla. Asukkaita pyydetään vähentämään tarpeetonta vedenkulutusta keskiviikosta 24.7.2019 alkaen. Korjaustöiden päättymisestä ilmoitetaan kunnan internet sivuilla ja facebookissa.

VAROITUS!

Kiantajärvellä liikuttaessa tulee huomioida tarvittaessa pintaan nostettu vesiputki ja pyrkiä välttämään turhaa liikennöintiä sen läheisyydessä. Vesiputki sijaitsee väillä voimalaitoksen kanava – Mannilanranta.

Lisätietoja asiasta antaa tekninen johtaja Niina Kinnunen
puh. 044 777 3380, niina.j.kinnunen@suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi