Ajankohtaista

Yhdyskuntarakentamista Suomussalmella Voimakadulla.
Jul 10

Vastaa ministeriön kyselyyn kokemuksista maankäyttöön liittyvissä hankkeissa

Venähtikö rakennusluvan saaminen vai tuliko sukkelaan? Kaavoittiko kunta omakotitontteja oivalliselle paikalle? Ympäristöministeriö kerää nettikyselyn avulla kansalaisten kokemuksia maankäyttö- ja rakennuslain uudistamisen tueksi.  Kyselyn avulla kootaan asiakaskokemuksia kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa.

Muutoshankkeella tarkoitetaan esimerkiksi kaavoitusta, talon rakentamista, lunastusmenettelyä, tonttijakoa, katusuunnittelua tai muuta vastaavaa ympäristön maankäytön muuttamisen hanketta tai päätöstä, jonka kunnan tai valtion viranomainen hyväksyy.

Maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksen tavoitteena on yksinkertaistaa alueidenkäytön suunnittelujärjestelmää, kehittää rakentamisen ohjausta, tukea kansalaisten mahdollisuuksia vaikuttaa omaa elinympäristöä koskevaan suunnitteluun ja päätöksentekoon sekä varmistaa, että lakiteksti on selkeä ja johdonmukainen. Uudistuksen valmistelusta vastaa ympäristöministeriö. Lisää tietoa maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksesta löytyy mrluudistus.fi-sivustolta.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia, ja se on avoinna 15.8.2019 asti.

Suora linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/01C26F4D2E6E5892.

Kysely löytyy myös otakantaa.fi -sivulta nimellä Kysely asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/381/

Yhdyskuntarakentamista Suomussalmella.
Yhdyskuntarakentamista Suomussalmella.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi