Ajankohtaista

Suomussalmelainen muusikko Janne Seppänen
Jun 17

Kulttuuritoimen kohdeavustukset 2019

Suomussalmen kunnan kulttuuritoimen kohdeavustuksia on myönnetty kahdeksalle hakijalle, yhteensä lähes 7 000 euroa. Avustussummat vaihtelevat 100 ja 3 500 euron välillä. Suurimman summan sai Myllylahden Musiikki ry Suomussalmi rockin ja Kerkkäläisten järjestämiseen.

Muut avustuksen saajat ovat Tuomo Kallioniemi 1 500 euroa sotahistorian tutkimukseen, Suomussalmen Rastin tanssi- ja voimistelujaosto 600 euroa Loimu-tanssiryhmän uusien esiintymisasujen teettämiseen, Rimpilän kulttuuriyhdistys 400 euroa konsertin järjestämiseen, Suomussalmen Kalevalaiset ry 300 euroa tapahtumien järjestämiseen, Suomi–Venäjä-seuran Suomussalmen osasto 300 euroa tapahtumien järjestämiseen, Iida Falck ja Janne Seppänen 250 euroa konserttien järjestämiseen ja venäjänkielinen lauluryhmä Devchata 100 euroa tapahtumien järjestämiseen.

Kuvassa Janne Seppänen (kuva: Tuula Leskinen)

 

(Artikkelia muokattu 18.6., lisätty lukujen perään euroja)

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi