Ajankohtaista

Suomussalmen kunnanvaltuuston puheenjohtajana  2019-2021 jatkaa Erja Helttunen.
kesä 12

Valtuustossa päätettyä

Erja Helttunen jatkaa Suomussalmen kunnanvaltuuston puheenjohtajana, eikä puheenjohtajisto muutenkaan muuttunut 11.6. pidetyssä valtuuston kokouksessa.

Suomussalmen kunnanvaltuusto kokoontui mm. hyväksymään kunnan tilinpäätöksen vuodelta 2018 sekä käymään läpi arviointikertomuksen ja henkilöstöraportin.

Vuosiksi 2017–2019 valitut valtuuston puheenjohtajat valittiin ilman äänestyksiä uudelleen tehtäviinsä vuosiksi 2019–2021. Erja Helttunen (kesk.) jatkaa puheenjohtajana, 1. varapuheenjohtajana jatkaa Terttu Huttu-Juntunen (vas.) ja 2. varapuheenjohtajana Keijo Mulari (kesk.).

Kunnanhallituksen puheenjohtajana jatkaa Pentti Moilanen (kesk.). Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Veijo Holappa (vas.) ja 2. varapuheenjohtaja Riitta Mäkeläinen (kesk.). Myös kunnanhallituksen jäsenistö säilyi ennallaan.

Pakolaisia kuntaan otetaan aiemman linjauksen mukaisesti tänäkin vuonna 25 henkilöä. Ehtoina on samaan kieliryhmään kuuluminen. Kuntaan otetaan vain lapsiperheitä.

Liikuntahallin peruskorjaus etenee, vaikka valtion tukea hankkeelle ei saatu. Ehtona kuitenkin on, etteivät investointeihin tälle vuodelle varatut nettomenot kasva.

Tässä on lueteltu vai osa kokouksessa käsitellyistä asioista. Tarkemmin voit perehtyä kokousasioihin Dynasty-järjestelmästä löytyvistä kokousasiakirjoista.

Esityslistat ja pöytäkirjat verkossa

Tiedäthän, että valtuuston, kunnanhallituksen ja lautakuntien kokousten esityslistat julkaistaan netissä ennen kokousta ja pöytäkirjat niiden valmistuttua. www.suomussalmi.fi etusivun yläosasta löytyy otsikko Päätökset. Dynasty-järjestelmään pääsee etusivulta myös valitsemalla Kunta ja sen alavalikosta Päätökset. Linkki tässä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi