Ajankohtaista

May 13

Marjut Kyllönen aloitti Kyläluotsi-hankkeessa

Yhteisöpedagogi Marjut Kyllönen aloitti tänään työnsä projektipäällikkönä Suomussalmen kunnan kaksivuotisessa Kyläluotsi-hankkeessa.

Suomussalmelainen, Pesiöllä nykyään asuva ja Jumaliskylältä kotoisin oleva Kyllönen odottaa innolla ja mielenkiinnolla pääsyä kiertämään kylillä ja tapaamaan ihmisiä sekä kuulemaan kylien tarpeita ja toiveita. Edellisessä työssään projektityöntekijänä Kainuun soten vetämässä Sos-Kainuu -hankkeessa hän työskenteli säännöllisesti hankkeen kohtauspaikassa Vuokin olohuoneella.

Marjutin löytää kunnantalolta elinvoimapalvelujen osastolta 2. kerroksesta. Puhelimitse hänet tavoittaa numerosta 044 777 3107. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)suomussalmi.fi.

Kyläparlamenttiin 21.5.

Heti ensi viikolla tiistaina projektipäällikölle tarjoutuu mahdollisuus kylien edustajien tapaamiseen Kyläparlamentissa, joka tällä kertaa järjestetään entisellä Korpelan koululla osoitteessa Kyröntie 93. Koululla toimii tätä nykyä eläinhoitola Man-Man Oy. Kyläparlamentti alkaa kello 17.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi