Ajankohtaista

May 11

Vaatteita Hiljaiselle kansalle

Suomussalmen yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä, Hiljainen kansa, tarvitsee jälleen ylleen kesäisiä vaatteita talvisempien sijaan. Halutessasi voit luovuttaa muodista menneen tai pieneksi käyneen kesämekon tms. kesäisen vaatteen tai vaatteita osaksi yhteisöllistä tilataideteosta. Talvisempiakin vaatteita syksyä ajatellen otetaan mielellään vastaan.

Työpaja Hanslankarit kerää vaatteita ennakkoon Hiljaiselle kansalle työpajan tiloissa ja kirkonkylän yläkoululla. Työpajalle saa tuoda vaatteita aina kun ovet ovat auki, eli yleensä maanantaista torstaihin 7–15.30 ja pe 7–13.

Suomussalmen kirkonkylän yläkoululle vaatteita voi tuoda ma 3.6. ja ti 4.6. klo 9.30–12.30 (Työpajan väki on silloin paikalla lajittelemassa vaatteita.)

Hiljainen kansa puetaan kesään torstaina 6.6.

Pukutalkoot alkavat klo 9.  Tuo mukanasi kesämekkoja, puseroita, t-paitoja ja jotain muuta kesäistä Hiljaisen Kansan hartioille sopivaa. Ilmankin voi tulla tähän ainutlaatuiseen pukemisoperaatioon! Talkoolaisille on luvassa nokipannukahvia ja lettuja!

Talkoomahdollisuus jo keskiviikkona 5.6.

Keskiviikkona 5.6. työpaja riisuu kansalaiset talven niiden yllä olleista vaatteista ja kuljettaa vanhat päät pois. Talkooväki on tervetullutta pajalaisten avuksi!

Lisätietoja pukutalkoista ritva.huttunen@kuutamokeikat.fi. p. +358 50 362 0609.

Lisätietoja ennakkokeräyksestä: työvalmentaja Virpi Wegelius-Rantaeskola Taide- ja tekstiilipaja Värkkyy, Suomussalmen kunta/Työpaja Hanslankarit, p. 044 777 3068.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi