Ajankohtaista

huhti 13

Nuori, tule tekemään kulttuurielämys!

Oletko suomussalmelainen, kuhmolainen tai hyrynsalmelainen 15–26 -vuotias? Kiinnostaako esittävä taide? Haluatko kertoa maailmalle kainuulaisesta kulttuurista? Tule mukaan! Kulttuuria nuorilta matkailijoille -hankkeessa pääset hyödyntämään ja kehittämään omia kiinnostuksen kohteitasi ammattitaiteilijoiden ohjauksessa.

Hankkeessa järjestetään Kuhmossa kesäkuussa (8.–9.6. ja 29.–30.6.) kaksi osallistujille maksutonta työpajaviikonloppua, joissa pohjustukseksi nuoria tutustutetaan kainuulaiseen kulttuuriperintöön. Työpajoissa nuoret, asiantuntijoiden ohjauksessa, luovat visuaalisen ja esittävän taiteen keinoin esityksiä, joita he voivat markkinoida paikallisille matkailuyrittäjille.

Tavoitteena on lisätä nuorten tietoutta paikalliskulttuurista, lisätä nuorten osallisuutta, kehittää kuntien yhteistuotantomallia ja tuottaa ohjelmatarjontaa matkailuyrittäjille. Lisäksi hanke mahdollistaa oppimisen ammattitaiteilijoiden ohjauksessa.

Lue lisää: https://www.aikopa.fi/fi/Hankkeet/Kaynnissa-olevat-hankkeet/Kulttuuria-nuorilta-matkailijoille

Toiminta on osallistujille maksutonta, ruokailut ja mahdolliset yöpymiset järjestetään hankkeen rahoituksesta. Matkustaminen Kuhmoon omakustanteisesti (voidaan yhdessä yrittää järjestää kimppakyytejä). Ilmoittautuminen viimeistään 3.5. osoitteessa: http://bit.ly/kulttuuria

AIKOPA (Oulun yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy:n Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA) on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä rahoituksen hankkeeseen Kulttuuria nuorilta matkailijoille. Hanke toteutetaan yhdessä Suomussalmen, Hyrynsalmen ja Kuhmon  kuntien kanssa. Osallistujiksi toivotaan em. kuntien 15-26 -vuotiaita nuoria.

Lue lisää AIKOPAn kotisivuilta www.aikopa.fi tai kysy tarkempia tietoja: kati.rita(at)aikopa.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi