Ajankohtaista

Apr 10

Avoinna hallintojohtajan virka

Suomussalmen kunta etsii osaavaa hallintojohtajaa.

Hallintojohtaja toimii hallintopalvelujen toimialajohtajana. Hallintojohtaja johtaa ja kehittää kunnan yleis- ja henkilöstöhallintoa sekä viestintää. Hallintojohtajan keskeisiä tehtäviä ovat kunnan henkilöstöpolitiikka sekä kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät. Hallintopalvelujen vastuualueisiin kuuluvat myös pakolaisohjaus ja työllisyyspalvelut. Hallintojohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen ja kunnanjohtajan sijainen.

Virkaan valittavalta vaaditaan virkaan soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa sekä kunta-alan tuntemusta. Arvostamme kunta-alan lainsäädännön tuntemusta sekä kokemusta kunnallishallinnon tai muun julkishallinnon vaativista valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä.

Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme vahvaa kehittämisotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, kokemusta henkilöstöjohtamisesta sekä hyvää kirjallista taitoa. Arvostamme myös kielitaitoa.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnan johtoryhmän palkkauspolitiikan mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa, joka alkaa kulua sijaisuuden alusta lukien.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava 26.4.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi.  Työavain on 227697. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen PL 40, 89601 Suomussalmi. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

 

Suomussalmella 9.4.2019

KUNNANHALLITUS

 

Työantajakuvaus
Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Maakuntakeskukseen Kajaaniin on matkaa 100 km. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluista. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi. Suomussalmi on savuton kunta.

 

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Erno Heikkinen, puh. 044 7773344, sähköposti erno.heikkinen@suomussalmi.fi ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Pentti Moilanen, puh. 0400 705930, sähköposti pentti.moilanen@suomussalmi.fi.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi