Ajankohtaista

Feb 11

Opiskele sairaanhoitajaksi Suomussalmella

Hakuaika Suomussalmella suoritettavaan sairaanhoitajan monimuoto-opintoihin alkaa 25.2.2019.

Kajaanin ammattikorkeakoulusta valmistuvien sairaanhoitajien työllistymisnäkymät ovat erittäin hyvät ja monipuoliset. Sairaanhoitaja (AMK) voi työskennellä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, julkisen ja yksityisen työnantajan palveluksessa, kansainvälisissä tehtävissä sekä suunnittelu- ja koulutustehtävissä tai yrittäjänä. Sairaanhoitajan tutkinnon suorittaneesta voi tulla esimerkiksi projektityöntekijä, terveyssuunnittelija, lääke-edustaja, tutkimushoitaja, asiakasneuvoja tai palveluohjaaja.

Innovative Nurse -sairaanhoitajakoulutus on innovatiivinen sairaanhoitajakoulutus, jossa keskitytään väljästi asutuilla alueilla toimivien sairaanhoitajien työn erityishaasteisiin. Väljästi asutuilla alueilla sairaanhoitajan osaamisessa korostuvat digitaalisuus (pitkät välimatkat), uudet palveluketjut, itsenäinen päätöksenteko ja suoriutuminen työssä. Koulutus on tarkoitettu erityisesti Kainuun väljästi asutuilla alueilla asuville, kuten esimerkiksi Suomussalmella tai Hyrynsalmella.

Tutustu koulutukseen tästä linkistä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi