Ajankohtaista

Feb 08

Sähkökatkot mahdollisia lähipäivinä

Viikonlopuksi ennustettu lumisade ja lauha sää voivat aiheuttaa sähkökatkoja Kainuussa, Loiste Sähköverkko Oy tiedottaa.

Ennakoivaa kopistelua on tehty koko alkuvuoden ajan, mutta lumikuormaa on kertynyt erityisesti vaaraisilla alueilla ja säätiedotus ennustaa tykkylumen määrän kasvavan viikonlopun aikana. Ilman kosteuspitoisuus on myös suuri ja se lisää painavan kuuran muodostumista sähköjohdoille. Loiste Sähköverkko Oy varautuu viikonlopun säätilanteeseen lisäämällä henkilöstöä viankorjaukseen, raivaukseen ja asiakaspalveluun.

Lyhyitä sähkökatkoja voi esiintyä myös kopistelutöiden vuoksi. Työturvallisuuden vuoksi sähköjohto on tehtävä jännitteettömäksi kopistelun ajaksi.

Loiste Sähköverkko Oy pyytää asiakkaita ilmoittamaan sähköjohdoille kallistuneista puista tai alhaalla olevista johdoista Loisteen maksuttomaan vikailmoitusnumeroon 0800 9 2500 (24 h). Hengenvaaran vuoksi lunta eikä kallistuneita puita saa yrittää poistaa omatoimisesti.

Lisätietoja antaa Loiste Sähköverkon käyttöasiantuntija Mikko Leinonen puh. 050 311 0845.

Mahdollisia keskeytyksiä voi seurata netistä Loiste Sähköverkon keskeytyskartalta.

Seuraa tiedottamista myös Loiste Sähköverkon Twitter-tilillä (@Loiste_energia)

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi