Ajankohtaista

Jaakko Laitinen ja Väärä raha ovat esiintyneet Suomussalmella.
Feb 07

Suomussalmen kunnan kulttuurin kohdeavustukset haettavaksi

Suomussalmen kunnan vuoden 2019 kulttuurin kohdeavustukset ovat haettavana 7.2.–8.3.2019 välisenä aikana. Kulttuurin kohdeavustuksilla tuetaan kuntalaisten itse järjestämää kulttuuri- ja taidetarjontaa.

Avustusta voivat saada suomussalmelaiset yksityishenkilöt ja Suomussalmelle rekisteröidyt yhdistykset. Avustusta voidaan myöntää myös ulkopaikkakuntalaisille toimijoille, mikäli avustuksella tuettava toiminta kohdistuu Suomussalmelle, tai siitä on muuta merkittävää hyötyä kunnalle.

Avustuslomakkeet kohdeavustuksen hakemista varten ovat saatavilla sähköisesti osoitteessa www.suomussalmi.fi/kulttuuri/kulttuurin-kohdeavustukset/kulttuurin-kohdeavustukset tai kulttuuritoimistosta. Täytetyt hakulomakkeet tulee palauttaa hakuajan puitteissa kulttuuritoimistoon.

 

Lisätiedot:

Joni Kinnunen
kulttuurituottaja
puh. 044 511 9871
joni.kinnunen@suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi