Ajankohtaista

Suomussalmen sivistyslautakunnan puheenjohtaja Tuovi Kemppainen (oikealla) luovutti Kainuun urheilugaalassa kunnan vuoden 2018 urheiluteko -palkinnon Laila Toloselle. Kuva: Pirjo Neuvonen
Feb 02

Laila Toloselle Suomussalmen liikuntatekopalkinto

Kianta-Opiston liikuntaryhmien vetäjänä 29 vuoden ajan toiminut Laila Tolonen on saanut Suomussalmen kunnan liikuntateko 2018 -palkinnon. Kainuun vuoden urheiluseurana on palkittu Suomussalmen Rastin yleisurheilujaosto.

Kainuun urheilugaalassa 1.2.2019 luovutettiin Suomussalmen liikuntatekopalkinto Laila Toloselle, joka on tehnyt pitkän uran kansalaisopistossa liikuntakasvatuksen, perheliikunnan ja naisten kuntovoimistelun pitäjänä. Hän on toiminut Kianta-Opiston liikuntaryhmien vetäjänä kouluilla ja kylätaloilla Myllylahdessa sekä Juntusrannassa jo yhteensä 29 vuoden ajan.

”Tämän työhönsä sitoutuneen, positiivisen ja yksilöt huomioivan ohjaajan ryhmissä kokoontuminen on sosiaalinen tapahtuma, jossa päivitetään myös kylän ajankohtaiset kuulumiset. Samalla saadaan mielenvirkistystä, yhdessäoloa ja liikuntaa.”, palkinnon perusteluissa todetaan.

Suomussalmen Rastin yleisurheilujaosto on vuoden urheiluseura

Kainuun vuoden urheiluseurana Kainuun urheilugaalassa palkittiin Suomussalmen Rastin yleisurheilujaosto.

Vuoden urheiluseura on palkintoperustelujen mukaan perinteikäs vuonna 1952 perustettu yleisseura, jonka jaostot muodostavat monipuolisen kentän liikunnan harrastamiselle niin perinteisissä suomalaisissa menestyslajeissa kuin liikuntakulttuurin uudemmissa tulokkaissakin. Yleisurheilujaosto on kehittänyt esimerkillisesti toimintaansa kaikilla seuratoiminnan osa-alueilla sekä rakentanut aktiivisesti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Kuvat:

Artikkelikuvassa Laila Tolonen (vas.) ja palkinnon luovuttanut Suomussalmen sivistyslautakunnan puheenjohtaja Tuovi Kemppainen.

Vuoden yleisurheiluseurana palkittiin Suomussalmen Rastin yleisurheilujaosto. Palkinnon noutivat Rastin puheenjohtaja Ulla Lehtonen, yleisurheilujaoston puheenjohtaja Virpi Keränen ja yleisurheilujaoston jäsen Ismo Juntunen.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi