Ajankohtaista

Ruthless rajahiihto, Iivaara, Kuva: Hannu Huttu
Jan 30

Fatbike- ja hiihtotapahtuma The Ruthless Raja lauantaina Suomussalmella

The Ruthless Raja on ennen kaikkea elämys ja vasta pahimmassa tapauksessa osallistujilleen armoton koettelemus! Hossasta, Martinselkosesta, Puraksesta ja Raatteen Portista lauantaina helmikuun 2. päivän aamusta starttaavan tapahtuman hiihtomatkoina ovat 25, 40 ja 78 km sekä 100 mailia. Fatbike-reittien pituudet ovat 24, 65 ja 87 km. Pisin reitti kulkee Hossasta etelään kohti Martinselkosen eräkeskusta, Raatetta ja Suomussalmen Kiannon Kuohuja, jossa kaikkien hiihtomatkojen maali sijaitsee. Tapahtumassa otetaan aikaa ja vähän kilpaillaankin, mutta ensisijaisesti se on tarkoitettu nautittavaksi.

Osallistujien liikkeitä voi seurata netissä ajantasaisesti.  Oneline-seurantalinkki löytyy tapahtuman sivuilta ja se aktivoituu lauantaina 2.2.2019.

Tapahtuma löytyy sivulta http://ruthlessraja.endurancekainuu.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi