Ajankohtaista

Jan 14

Suomussalmi Matkamessuilla Helsingissä

Suomussalmi on mukana Helsingissä Matkamessuilla 18.–20.1.2019 Kainuun yhteisosastolla. Alueelta ovat esillä Hossa ja Raate, jotka pääsivät mukaan Suomen Messujen järjestämään Hidden Treasures -kilpailuun.

Kainuun yhteisosasto löytyy Matkamessuilta koodeilla 6F10. Katossa roikkuva Kainuu-himmeli johdattaa osastolle. Esillä ovat Visit Kajaani-Oulujärvi, Wild Taiga Kuhmo-Suomussalmi, Kajaanin ammattikorkeakoulu sekä Hossa ja Raate. Viereisellä osastolla on Paljakka-Puolanka. Osastolla päivystävät yrittäjät jakavat tietoa omista yrityksistään ja alueen talvilehteä Erä-Kainuuta.

Visit Suomussalmen edustaja tapaa kansainvälisiä matkanjärjestäjiä, joiden kanssa pohditaan yhdessä miten saadaan kysyntä ja tarjonta kohtaamaan. Tapahtumassa on mukana yli 288 ostajaa ympäri maailman. Visit Suomusalmi on saanut ennakkoon tapaamispyyntöjä mm. USA:sta, Intiasta, Japanista, Hollannista, Saksasta ja Ranskasta. Tapaamisten kautta valmistaudutaan käytännön toimenpiteisiin kun Gateway to Land of National Parks -hanke käynnistyy, mahdollisesti 1.5.2019. Kolmivuotinen hanke on Kuusamon kentän kautta tulevien kansainvälisten matkailijoiden hankkimiseen tähtäävä hanke.

Hidden Treasures (Salaiset aarteet) -kilpailu paikan päällä

Matkamessujen pääteema on Hidden Treasures! Matkailu on seikkailua: uusien paikkojen, ihmisten ja toisinaan myös itsensä etsimisen ja löytämisen hetkiä. Hidden Treasures -teema kunnioittaa etsivää, seikkailunjanoista matkailijaa, joka haluaa löytää paikkoja ja kokemuksia, joita voidaan kuvailla sanoilla rohkea, innovatiivinen, tuntematon, jännittävä ja jopa hiukan outo. Kotimaisia aarteita on 7, joiden joukossa Hossa ja Raate, ja ulkomaankohteita 8.

Kilpailussa tehtävänä on etsiä kilpailussa mukana olevia yrityksiä Matkamessuilta jaettavan aarrekartan avulla ja merkitä karttaan osastoilta löytyvät salaiset symbolit.

https://matka.messukeskus.com/lomamatkat/hidden-treasures/

 

Lisätietoa Suomusalmen, Hidden Treasures sekä Hossan ja Raatteen osalta
Aija Laukkanen, matkailupäällikkö, puh. 044 777 3170, aija.laukkanen@suomussalmi.fi

 

Lisätietoa Kainuun yhteisosaston osalta
Sanna Heinonen, markkinointipäällikkö, Kajaanin kaupunki, puh. 044 7147 700, sanna.heinonen@kajaa

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi