Ajankohtaista

tammi 14

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen yhteinen e-kirjapalvelu Ellibs on käytössä

Tervetuloa tutustumaan Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen yhteiseen Ellibs-kokoelmaan!

Kainet-kirjastojen Ellibs e-kirjapalvelu on uudistunut, ja samasta osoitteesta löytyvät nyt koko Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan e-kirjat.  Palveluun kirjaudutaan entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Uusi osoite on www.ellibslibrary.com/kaipo.

Jos olet käyttänyt e-kirjoja kannettavalla laitteella (tabletti tai älypuhelin) Ellibs-sovelluksen kautta, kirjaudu ulos sovelluksesta ja uudelleen kirjautumisen yhteydessä valitse kirjastoksi Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjasto. Näin saat käyttöösi uuden, kattavamman e-kirjakokoelman.

Yhdistymisen myötä kokoelma on laajempi kuin aikaisemmin. Ota yhteyttä kirjastoon, mikäli palvelun toiminnassa on ongelmia.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi