Ajankohtaista

Jan 10

Luonto matkailussa -kilpailun yleisöäänestys käynnissä

 

Yleisöäänestyksen mainos Arktiset Aromit ry ja Suomussalmen kunta ovat järjestäneet valtakunnallisen matkailutuotekilpailun, jolla on etsitty ideoita, tuotteita, palveluita ja kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät luonto, luonnontuotteet ja matkailu. Kilpailun tavoitteena on saada luonnontuote- ja matkailuyritysten käyttöön uusia tuotteita ja lisätä niiden avulla kansainvälistä kiinnostusta ja näkyvyyttä kotimaisen luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.

Kilpailuun ovat voineet osallistua a) markkinoille jo olevalla tuotteella, b) konseptointivaiheessa olevalla tuotteella tai c) ideatason tuotteella.

Kilpailuun saapui määräaikaan mennessä 16 ehdotusta ympäri Suomea. Raati vertailee nyt tuotteita ja voittajat eri sarjoissa julkistetaan MATKA 2019 -messuilla Helsingissä lauantaina 19.1.2019 klo 14.00 osastolla 6 S 48, jossa on myös esillä Arktiset Aromit.

Jokaisen sarjan parhaat ehdotukset saavat näkyvyyttä, tuotekehitystukea sekä markkinakonsultointia. Yrityssarjan osallistujat ovat voineet ilmoittaa yrityksensä ja tuotteensa Arktiset Aromit ry:n Luontomatkailuyritykset-tietopankkiin jo kilpailun aikana ja niistä kerrotaan keväällä ilmestyvässä Luonnosta Sinulle -verkkojulkaisussa. Yleisöäänestyksessä äänensä antaneiden kesken arvotaan karhunkatseluretki Suomussalmelle.

Yleisöäänestys

Yleisöllä on mahdollisuus osallistua ja äänestää oma suosikkinsa. Tuotteet ovat nähtävillä osoitteessa www.suomussalmi.fi/matkailu. Kaikkien yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan Kahden hengen Karhujenkatselupaketti, joka toteutuu Raatteen petobongauksessa sekä siihen sisältyvä majoitus Majatalo Karhunpesässä. Äänestysaika 16.1.2019 asti.

 

Lisätietoja kilpailusta

Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry, birgitta.partanen@helsinki.fi, p. 040 580 1186

Aija Laukkanen, Visit Suomussalmi, aija.laukkanen@suomussalmi.fi, p. 044 777 3170

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi