• English
  • Deutch
  • русский
information
suomen kartta

Päivähoitoon hakeminen

Päivähoitoon haetaan huhtikuussa seuraavaa toimintakautta (elokuu-heinäkuu) varten. Hakuajan ulkopuolella päivähoitopaikkaa tulee hakea 4 kuukautta ennen hoidon alkamista. Mikäli kyseessä on vanhempien työn tai opiskelun aloittaminen eikä alkamisajankohta ole ollut ennakoitavissa, kunnan on järjestettävä hoitopaikka viimeistään 2 viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Suomussalmella on käytössä sähköinen päivähoitohakemus, joka parantaa palveluiden saatavuutta sekä nopeuttaa ja helpottaa päivähoitopaikan hakemista. Palvelu on käytettävissä 24 h vuorokaudessa.

Jokaiselle päivähoitoa tarvitsevalle lapselle tulee täyttää oma päivähoitopaikkahakemus. Mahdolliset asiantuntijalausunnot erityishoidon tarpeesta/erityisruokavaliosta tulee toimittaa hakemuksen liitteeksi.


Ohjeita sähköisen päivähoitohakemuksen jättämisestä
Lue ohje huolellisesti ennen sähköisen lomakkeen täyttämistä!

HUOM! ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ MUISTAT ANTAA PUHELINNUMEROSI YHTEYDENOTTOA VARTEN!

Päivähoitohakemuksen voit tehdä sähköisenä Nordean, Osuuspankin, Sampo Pankin, SP/POP:n ja Tapiolan verkkopankkitunnuksilla.

Kirjaudu tästä sähköiseen hakemukseen


Päivähoitoon voi hakea myös kirjallisesti mikäli sähköistä versiota ei ole mahdollista käyttää

Päivähoitohakemus (tulostettava versio, ei voi tallentaa)

Kun vanhemmat tulevat ensimmäiselle tutustumiskäynnille päivähoitopaikkaan, he tuovat mukanaan täytetyn lapsemme lomakkeen.

Lapsemme-lomake

Lapsen hoitojärjestely-lomake

Päivähoidon ohje tartuntataudeista