• English
  • Deutch
  • русский
information
suomen kartta

Varhaiskasvatukseen hakeminen

Varhaiskasvatukseen haetaan huhtikuussa seuraavaa toimintakautta (elokuu-heinäkuu) varten. Hakuajan ulkopuolella varhaiskasvatuspaikkaa tulee hakea 4 kuukautta ennen tarpeen alkamista. Mikäli kyseessä on vanhempien työn tai opiskelun aloittaminen eikä alkamisajankohta ole ollut ennakoitavissa, kunnan on järjestettävä varhaiskasvatuspaikka viimeistään 2 viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Suomussalmella on käytössä sähköinen varhaiskasvatushakemus, joka parantaa palveluiden saatavuutta sekä nopeuttaa ja helpottaa varhaiskasvatuspaikan hakemista. Palvelu on käytettävissä 24 h vuorokaudessa.

Jokaiselle varhaiskasvatusta tarvitsevalle lapselle tulee täyttää oma varhaiskasvatushakemus. Mahdolliset asiantuntijalausunnot erityishoidon tarpeesta/erityisruokavaliosta tulee toimittaa hakemuksen liitteeksi.


Ohjeita sähköisen varhaiskasvatushakemuksen jättämisestä
Lue ohje huolellisesti ennen sähköisen lomakkeen täyttämistä!

HUOM! ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ MUISTAT ANTAA PUHELINNUMEROSI YHTEYDENOTTOA VARTEN!

Varhaiskasvatushakemuksen voit tehdä sähköisenä Nordean, Osuuspankin, Sampo Pankin, SP/POP:n ja Tapiolan verkkopankkitunnuksilla.

Kirjaudu tästä sähköiseen hakemukseen


Varhaiskasvatukseen voi hakea myös kirjallisesti mikäli sähköistä versiota ei ole mahdollista käyttää

Varhaiskasvatushakemus (tulostettava versio, ei voi tallentaa)

Kun vanhemmat tulevat ensimmäiselle tutustumiskäynnille päivähoitopaikkaan, he tuovat mukanaan täytetyn lapsemme lomakkeen.

Lapsemme-lomake

Lapsen hoitojärjestely-lomake

Päivähoidon ohje tartuntataudeista