Frisbeegolf -kiekkoja vuokrataan kylpylän lippukassalta. 18.11.2018 Nimipäivä: Tenho, Jousia

Perusavustukset

Kaikki Suomussalmella kirjoilla olevat urheiluseurat ja liikuntaa järjestävät yhdistykset voivat hakea perusavustusta keväisin maalis-huhtikuussa.

Suomussalmella avustukset jaetaan pääsääntöisesti seurojen toiminnan pisteytyksen mukaan. Pisteytykseen lasketaan seuran edellisen vuoden toiminta, kuten harjoitus- ja kuntourheilutoiminta, osallistuminen kilpailutoimintaan, saavutukset sekä toimivien ohjaajien ja valmentajien määrä.

Hakemukset on osoitettava Suomussalmen sivistyslautakunnalle ja toimitettava Suomussalmen kunnan liikuntapalveluille os. PL 40, 89601 Suomussalmi. Käyntiosoite: Kiannon Kuohut kylpylä, Jalonkatu 1, Suomussalmi. Hakemukset liitteineen voi lähettää myös sähköisesti osoitteeseen liikunta@suomussalmi.fi

Avustushakemuslomake


Perusavustushakulomake (PDF) ja perusavustuten jakoperusteet. Perusavustusten jakoperusteet linkistä löytyvät ohjeet pisteytystaulukon täyttämiseen.

Stipendit

Suomussalmen sivistyslautakunta palkitsee vuosittain yleisen sarjan ja nuorten sarjojen sekä erityisryhmiin kuuluvat urheilijat, jotka ovat menestyneet (= kolmen parhaan joukossa) SM-, EM- tai MM-kilpailuissa. Palkittavien urheilijoiden tulee edustaa suomussalmelaista urheiluseuraa tai olla kirjoilla Suomussalmella. Stipendit ovat haettavina vuosittain loka-marraskuussa. Vuoden 2018 stipendien hakuaika päättyy 2.11.2018.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee osoittaa Suomussalmen sivistyslautakunnalle ja toimittaa Suomussalmen kunnan liikuntapalveluille os. PL 40, 89601 Suomussalmi. Käyntiosoite: Kiannon Kuohut kylpylä, Jalonkatu 1, Suomussalmi. Lisätietoja; liikuntasihteeri Pirjo Neuvonen, puh. 044 585 9700 tai liikunta@suomussalmi.fi

HAKEMUS

Kunnan avustus seuralle/yhdistykselle

HAKIJA

Seura/Yhdistys

Osoite

Pankki ja tilin n:o

Y-tunnus

Kotipaikka

Rekisteröintivuosi

Jäsenmäärä ¹)

Yhdistys tai järjestä johon kuuluu

TOIMIHENKILÖT

Puheenjohtaja

Puh:no

Osoite

Sihteeri

Puh:no

Osoite

Rahastonhoitaja

Puh:no

Osoite

TOIMINTA

Toiminnan tarkoitus ja toiminnan muodot

HAETTAVA AVUSTUS

Yleis- tai perusavustus
(myönnetään yleisen toiminnan tukemiseen)

Muualta saatu avustus €

Haetaan €

¹) Yhdistyksen maksaneet jäsenet

Avustus myönnetään ehdolla, että avustuksen käytön valvomiseksi kunnan tilintarkastajille ja asiaa valmistelevalle viranhaltijalle varataan mahdollisuus avustusta saavan yhteisön hallinnon ja tilien tarkastamiseksi.

LIITTEET