Ilmoittautuminen kursseille

Kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon!

1.
Internetissä www.suomussalmi.fi/kianta-opisto

2. Opiston toimistossa Suomussalmen kunnantalolla (Kauppakatu 20, II krs.) tai
puhelimitse p. 044 7773157, 044 7753148 tai 044 7773212

Ilmoittaudu kurssille ajoissa. Kurssi toteutetaan, jos viikoa ennen (7 pv) kurssille on ilmoittautunut minimimäärä 5-7 opiskelijaa. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi kurssilla sekä kurssin toteutumisen.
Ilmoittautuminen ei ole mahdollista, jos opiskelijalla on maksamattomia kurssimaksuja.

Merkitse aloitusaika kalenteriisi, emme lähetä erillistä muistutusta.

Kurssipaikan peruminen

Ilmoittautumisen voi perua:

1. Internetissä ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi saamallasi peruutuslinkillä.

2. Opiston toimistoon puhelimella p. 044 7773157

Esteen sattuessa tee perumisilmoitus viimeistään viikkoa (7 pv) ennen kurssin alkamista.
Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssimaksusta, kuitenkin enintään 20 euroa.
Jos jäät tulematta kurssille, mutta et peru osallistumistasi, perimme koko kurssimaksun lukuun ottamatta tarvikemaksuja.

Peruuntumisesta ilmoitamme - alkamisesta emme
Jos kurssi ei osanottajien vähyyden takia toteudu, ilmoitamme kurssin peruuntumisesta. Kurssin alkamisesta emme ilmoita. Alkaneet kurssit pidetään lukukauden loppuun.

Opintomaksut

Toivomme, että maksat opintomaksun verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksun voi jättää myös laskutettavaksi. Kurssimaksu laskutetaan lukukausittain kurssin alettua ennakkoilmoittautumisen perusteella. Maksu on merkitty kunkin kurssin tietoihin.

Maksuvälineinä käyvät Ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankki, ePassi ja Smartun saldo. Kiannon Kuohujen kylpylän kassalla voi maksaa mm. Easybreak, Edenred korteilla. Tyky-kuntosetelit ja Smartum setelit sekä Tyky-online käyvät myös maksuvälineinä. Tarkista muiden seteleiden maksumahdollisuus.

Jos työnantaja maksaa kurssimaksusi, huolehdi itse, että oikea laskutusosoite tulee ajoissa opiston tietoon.

Kausikortti oikeuttaa opiskelemaan lukukauden aikana kaikissa muissa opintoryhmissä paitsi erikseen merkityillä kursseilla. Kausikortin hinta on syyslukukaudella 80 € ja kevätlukukaudella 80 €. Kausikortin saa opiston toimistosta tai opettajalta.

Kaikukortilla voi käyttää maksutta kulttuuripalveluita tai opistojen tarjontaa Kainuussa. Kortin saa esim. sosiaalitoimistosta tai etsivästä nuorisotyöstä. Kurssit, joille Kaikikortti käy, on merkitty ohjelmaan ja niille ilmoittautudutaan puhelimitse. Kurssikohtaisesti hyväksytään kaksi kaikukorttia.

Opintoseteliavustus kohdennetaan lukuvuonna 2018-2019 siten, että tarjotaan maksuttomia kursseja mm. Ämmän Kamarin Olohuoneessa. Maksuttomilla kursseilla on tarkoitus tukea maahanmuuttajien, työttömien, ikäihmisten ja vähän oppia saaneiden osallistumista kursseille. Kurssien kohdalla on erityismaininta "Maksuton kurssi" ja tarvitaessa ohjeet kurssille ilmoittautumisesta.

Kurssin peruuntuessa kurssimaksu palautetaan kokonaan. Maksettuja kurssimaksuja ei opiskelun keskeytyessä palauteta takaisin. Maksamattomat kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.


Vakuutukset
Kianta-Opiston opiskelijat ovat vakuutettuja tapaturmien varalta opiston kursseilla. Tapaturmasta on ilmoitettava mahdollisimman pian opiston toimistoon. Vakuutus ei ole voimassa matkoilla toimipaikkoihin.

Opiskelijoiden työvälineitä ja -tarvikkeita ei ole vakuutettu.